Cum sa va pregatiti pentru o sesiune de videochat reusita

Videochat

Machiajul

OK, realizez ca nu este pentru toata lumea, dar inainte sa incepepti o sesiune de videochat, priviti-va in oglinda si vedeti ce se intampla. Aveti vreo problema sau mai multe care ar necesita putin corector? Acest lucru este valabil atat pentru baieti cat si pentru fete. Baieti, daca ezitati sa puneti niste machiaj colorat pe fata voastra, amintiti-va ca transmiteti la 30fps, cu o camera de 1,3 MP. Videochatul nu are rezolutia necesara sa dezvaluie cea mai mica urma de machiaj. Machiaj videochat

Pentru doamne, un pic de machiaj si creion de ochi sunt esentiale. Pentru a scoate buzele in evidenta, adaugati un pic de ruj rosu. Chiar daca o fata nu este obisnuita sa se machieze, aceste simple adaugari o vor face sa arate de 5 ori mai bine in fata camerei. Amintiti-va ca o lumina perfecta v-ar putea arata putin stearsa, iar pentru a compensa acest lucru, adaugati un strop de machiaj pentru a crea efectul cinematografic.

Un factor important de tinut minte este luciul.

Ne referim aici la nivelul de stralucire pe care fata dumneavoastra il are natural. Exista o varietate de factori care pot cauza luciul – ulei de fata, transpiratie etc. Cand mergeti in fata camerei, priviti-va pentru cateva secunde sub o lumina deplina. Observati luciu pe frunte sau pe nas? Conform informatiilor primite de la studioul de videochat Tophostess din Timisoara, “o simpla pudrare poate aduce acel luciu la un nivel minim, rezultand intr-o stralucire naturala”.  Camera web videochat

Purtarea

Ultimul aspect, dar nu cel din urma: exista un anumit comportament si eticheta pentru videochat despre care de multe ori nu se vorbeste, dar poate face o impresie foarte buna la camera.

In primul rand, lasati partenerul dumneavoastra de chat sa spuna ce doreste. Adica, sa fiti ochi si urechi la ce spune partenerul dumneavoastra, dar si la limbajul corpului. Chiar daca ar putea lua o pauza de la conversatie, priviti ce va spune corpul sau. Daca asteptati ca acesta sa termine ce are de spus, si sariti din prima cu un raspuns, exista o mare posibilitate ca amandoi sa vorbiti in acelasi timp si sa duca la confuzul si inutilul ” Poti repeta?”.

Daca sunteti intr-un videochat de grup, la inceputul sesiunii scrieti numele si locatiile fiecarui participant. Unele persoane merg atat de departe incat sa posteze notite in dreptul cadrului monitorului doar pentru a sorta pe fiecare. Asta va va asigura ca nu uitati niciodata un nume si va face o impresie notabila partenerilor de chat.

Videochat

Din nou, in cadrul setarilor unui grup, dar poate fi aplicat si unu-la-unu, daca nu sunteti persoana care vorbeste, pastrati zgomotul la un nivel minim. Acest lucru duce la un feedback mai bun din partea ambelor parti, iar intr-un grup de conversatie este esential. Daca este posibil, studioul de videochat de acasa Elite Cams Agency va sfatuieste sa mergeti mai departe si apasati pe butonul de mut daca stiti ca nu veti vorbi pentru ceva timp si nu uitati sa reactivati microfonul cand incepeti sa vorbiti.

Orice sesiune de videochat poate fi imbunatatita substantial daca se urmeaza sfaturi simple oferite de cei cu experienta in domeniu. Nu este nevoie sa reinventati roata, ci doar sa aplicati aceste sfaturi.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required