Vacanta fara griji cu un automobil inchiriat

Servicii de inchiriat masini

Cautati in prezent optiuni disponibile de la diferite agentii de rent-a-car pentru urmatoarea d-voastra vacanta? Daca da, atunci sunteti pe drumul cel bun. Pentru a va ajuta in aceasta sarcina, avem cateva sfaturi importante despre aceste servicii, astfel incat sa puteti obtine cea mai convenabila oferta disponibila.

Optiuni actuale de inchirieri de automobile

Multi turisti nu sunt constienti ca exista o gama larga de optiuni de inchiriat de unde pot alege. Daca firma de inchirieri auto aleasa are o acoperire locala sau nationala, e normal sa le ofere clientilor oferte flexibile si la preturi accesibile, in scopul de a se adapta nevoilor lor diferite.

Cea mai comuna oferta de inchiriat masini cu sofer este inchirierea pe ora. In acesta optiune, o masina si un sofer sunt ambele parte din afacerea incheiata. De obicei, conditiile implica minimum trei ore de utilizare a vehiculului. Este alegerea perfecta pentru turisti, cu un itinerar si interval de timp foarte specific pentru a vizita o locatie sau o serie de locatii. De obicei, taxa de inchiriere include costul estimat de combustibil pentru intreaga calatorie. Conform informatiilor de pe www.rentacar247.net furnizorii de servicii obisnuiesc sa ofere predarea si preluarea de la aeroport, precum si servicii de transfer in aeroport. Aceste optiuni vin de asemenea cu un sofer profesionist care este instruit si cu experienta, astfel sa poata implini toate nevoile clientului pe durata calatoriei.

Inchirierile pe termen scurt sunt, de asemenea, disponibile atat zilnic, cat si saptamanal si lunar. Aceste servicii sunt oferite fie cu un sofer profesionist, fie in regim self-drive. Pentru inchirierile pe termen lung, serviciile de transport ofera un contract de leasing pentru cei care au nevoie de transport privat pentru o perioada de mai mult de trei luni. Durata variaza in functie de politica companiei, dar cele mai multe oferte de leasing considera inchirierea unei masini pe termen lung – utilizarea unui vehicul pentru un minim de trei luni. Clientii pot revizui acordurile de leasing la inceput. Asigurati-va ca ati citit scrisul cu litere mici inainte de a semna. Clarificati clauzele din contractul cu firma de inchirieri care nu sunt clare pentru d-voastra. Nu va bazati decizia doar pe faptul ca cerintele de leasing se potrivesc bugetului d-voastra (sau nu).

Caracteristicile unei companii cu servicii excelente

Daca intentionati sa inchiriati o masina de la o companie care ofera servicii de calitate la preturi accesibile, trebuie sa le gasiti pe cele mai bune. Ceea ce urmeaza sunt cateva dintre calitatile pe care recomandam sa le cautati inainte de a contracta un serviciu de inchiriere auto sau un serviciu cu sofer:

Nu va lasati inselati de bonusuri atractive sau servicii de accesorii suplimentare. In primul rand, determinati daca serviciile de baza sunt egale cu asteptarile. Clientii multumiti v-ar spune ca serviciile de inalta calitate folosesc doar masini inregistrate, curate, bine intretinute si confortabile. In plus, soferii care sunt responsabili de conducerea acestor vehicule trebuie sa fie conducatori calificati de vehicule si instruiti in furnizarea de servicii intr-un mod profesionist. Combinatia dintre un vehicul viabil, bine intretinut si un sofer foarte profesionist este esenta serviciilor de inchieri auto cu adevarat deosebite.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required